Erdoğan kimseye müsamaha göstermeyecek

Artık iyice anlaşılmış olmalı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu olan seçimler, oy kaybı, tembellik olduğunda “en yakını” olduğu düşünülen isimlere bile müsamaha...

Artık iyice anlaşılmış olmalı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu olan seçimler, oy kaybı, tembellik olduğunda “en yakını” olduğu düşünülen isimlere bile müsamaha göstermeyecek. 

İstifa tartışmalarının içindeki Bursa Belediye Başkanı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hem askerlik hem de siyasetten çok eski yol arkadaşı. Balıkesir ise geçmişte Parti’nin kasasının başında duran isim. Bu yakınlık çizelgesi bile 2019’un ne kadar ciddiye alındığını göstermiyor mu?

Belediye başkanları neden istifaya zorlanıyor? Her kafadan bir ses. Herkesin kendince ürettiği bir neden var. Size tavsiyem: Karmaşık bir problemle karşılaştığınızda, sorunun birden çok cevabı varmış gibi duruyorsa, en doğru olan en basit olandır.

Tüm “Siyasi yorumcuların” o güzel kafalarını zorlamalarına hiç gerek yok. Dile getirdikleri onlarca grift teori içinde en makul olanı muhtemel oy kaybı kaygısıdır.

Bu derece Parti’yi olumsuz etkileme ihtimali olan bir harekete girişiliyorsa, yapılmaması halinde ortaya çıkılacak tablonun daha kötü olabileceği ihtimali mutlaka göz önüne alınmıştır. Daha kısa cümleler ile anlatmak gerekirse: Adı geçen Başkanlar ile 2019 Mart’ındaki yerel seçimlerin alınamayacağı düşünülüyor olmalı. Bunun başka açıklaması yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar