Düşün Tayyip Erdoğan'ın yakasından

Bir tarafta dikkat çekmeye çalışan kimi eski-yeni partililer. “Acaba ne yaparız da gözüne çarparız” diye uğraşıyorlar. Çoğu zaman da bir çuval inciri berbat ediyorlar. Kendilerince buldukları...

Bir tarafta dikkat çekmeye çalışan kimi eski-yeni partililer. “Acaba ne yaparız da gözüne çarparız” diye uğraşıyorlar. Çoğu zaman da bir çuval inciri berbat ediyorlar.

Kendilerince buldukları yöntemlerden en önemlisi konuşmanın içinde bir yerlerde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir övgünün mutlaka bulunması gerektiği. Tamam övgü iyi güzel de, yaptığınız açıklama abuk subuk. O abuk subuk açıklama ile Cumhurbaşkanı’nın adını bir araya getirdiğinizde ortaya ne çıkacağını göremiyor musunuz? Tıpkı Ayhan Oğan’ın “Yeni bir devlet kuruluyor” açıklamasında olduğu gibi.

Yahu Cumhurbaşkanı ne yapsın? Eski bir AK Parti MKYK üyesi bir televizyona çıkmış bu lafları etmiş. Bunun neresini düzeltsin? Hadi uğraş dur. Parti yetkilileri açıklama yapar, Bakanlar açıklama yapar. Muhalefet tabii ki pası kaçırmaz. Üzerine MHP lideri zehir zemberek konuşur. Al sana kaotik bir gündem. Zaten bölünme kaygısı taşıyan bir halka, olmadık zamanda olmadık bir korku aşılamanın nedeni, sadece, inanın sadece, dikkat çekme, belki yeniden bir görev alma çabası. Bu toz toprak içinde durun bir düşünün. Cumhurbaşkanı kendi başında olduğu devleti mi yıkacak?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar