Çekirgenin faydaları

Eminim bir çoğunuz iğreniyorsunuz. Ama biliyor musunuz ki, 100 gram çekirgede tam 64 gram protein bulunuyor. İnanılmaz bir oran.  Fahrettin Paşa ve dolayısıyla hepimize yapılan hakareti duymuşsunuzdur. Birleşik Arap Emirlikleri...

Eminim bir çoğunuz iğreniyorsunuz. Ama biliyor musunuz ki, 100 gram çekirgede tam 64 gram protein bulunuyor. İnanılmaz bir oran. 

Fahrettin Paşa ve dolayısıyla hepimize yapılan hakareti duymuşsunuzdur. Birleşik Arap Emirlikleri Dış İşleri Bakanı’nın Osmanlı’yı hırsızlıkla suçlayan tweet’ini. Aslında BAE’nin niye bir Dışişleri Bakanı’na ihtiyacı var onu bile bilmiyorum. Amerika ne derse yapıyorlar zaten. Bir kâtip yeterdi aslında. 

Fahrettin Paşa uzun süre açlıkla mücadele ederek Medine’yi isyancı Araplara ve onların destekçisi İngilizlere karşı savunan gerçek bir kahraman. Bugün Topkapı Müzesi’nde sergilenen kutsal emanetleri de son anda İstanbul’a yollayarak kurtarmış. İşte “Hırsızlık” dedikleri bu. Neresinden bakılsa sakat bir anlayış. İçinde hakaret var, İslam’ı sadece kendilerine ait görme var, güncel politika var. Var oğlu var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 671 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 581 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 465 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 340 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar