Biri Ahmet Özal'ı milletvekili yapsın da kurtulalım

Artık esprisi bile kalmadı. Her fırsatta Türkiye’de bir çok kesimin saygı duyduğu babası Turgut Özal’ın nasıl öldürülmüş olabileceği konusundaki tezlerinin yani. İnternet...

Artık esprisi bile kalmadı. Her fırsatta Türkiye’de bir çok kesimin saygı duyduğu babası Turgut Özal’ın nasıl öldürülmüş olabileceği konusundaki tezlerinin yani. İnternet fırlamalarının elinde oyuncak oldu lafları.

Ama ısrarla devam ediyor. Elinde tek bir malzeme var. Babası. Öylesine büyük bir miras ki yıllardır harcaya, harcaya tüketemedi. Hatta bu hırsı yüzünden babasının mezarı bile açıldı. Şimdi de “Biz açılmasını istemedik ki” diyor. O kadar “Öldürüldü” lafı edince ne olacağını bekliyordunuz ki?

Neyse, şimdilerde yine gündemde. Babasının FETÖ’ye yönelik tavrını anlatıyor. Üzerine, rahmetli Turgut Özal hasta yatağında yatarken baş ucunda duran Fetullah Gülen fotoğrafının nasıl çekildiğine değiniyor. Turgut Özal uyuyormuş, Fetullah Gülen habersizce girmiş. Yapmayın ne olur. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı veya Cumhurbaşkanı bir hasta odasında yatacak da başına bir kişi habersizce girecek. Bu mümkün mü? Kimse 50 metre yakınından bile habersizce geçemez.

Hal böyle iken, ısrarla gündeme gelmeye çalışıyor. Aslında derdi röportajın satır aralarında gizli. Ahmet Özal milletvekili olmak istiyor. Hazır sayısı 600’e çıkmışken. Ne olur bir parti ona milletvekilliği teklif ettin. Etsin de, hem ailesi, hem rahmetli babası, hem de biz, kurtulalım bu zulümden.

YA CANAN KARATAY YANILIYORSA?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 671 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 581 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 465 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 340 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar