Biraz da ünlü olmayı hazmedin artık

Arda Turan başarılı. Ama anlaşılan sadece futbolda. Futbola uygun gelişen yetenek maalesef hayata karşı zafiyete düşüyor. En azından buradan bakınca öyle görünüyor.  Sen baban yaşındaki gazetecinin...

Arda Turan başarılı. Ama anlaşılan sadece futbolda. Futbola uygun gelişen yetenek maalesef hayata karşı zafiyete düşüyor. En azından buradan bakınca öyle görünüyor. 

Sen baban yaşındaki gazetecinin boğazına sarıl, federasyon başkanına küfür et. Daha ne yapmalıydın yani? Uçağı mı yakacaktın? Hepsinin üzerine “Pişman değilim” açıklaması da tüy dikiyor. Ünlü olmak biraz da hazmedilmesi gereken bir durum. Ama görünen o ki, Arda Turan hazım sorunu çekiyor.

MALDİVLER BU HENGÂMEYE NASIL KARIŞTI?

Suudi Arabistan hinterlandındaki ülkeleri de yanına alarak daha önce görülmemiş bir biçimde Katar’a yüklendi. Kim haklı, kim haksız konusuna girecek değilim. Bir şey dikkatimi çekti. Sizinle paylaşmak istiyorum. O da bu harekete katılan paydaş ülkeler.

Suudi Arabistan’ı zaten biliyoruz. Hareketin başını çekiyor. Sonradan ablukaya destek veren Amerika’nın durumu da belli. “Demek ki Amerika’ya, içinde 10 bin asker barınan devasa bir askeri üssü vermek bile ‘güvenli alan’ yaratmıyormuş” dedirtiyor insana.

Mısır’daki Sisi yönetimi en başından beri Katar ile sorunlu. Katar’ın geçmişte Mursi yönetimine olan desteğine zaten sinirleniyorken, şimdi de Müslüman Kardeşler örgütü ile bağları olduğu iddiasında.

Birleşik Arap Emirlikleri komşu. Hem Suudi Arabistan’a, Hem Katar’a. Ama asıl muhabbette olduğu Suudi Arabistan. Bunu da hemen belli ediverdi zaten. Bahreyn, ülkesindeki Şii ayaklanmasından Suudi Arabistan sayesinde kurtulmuştu. Bir anlamda onunla birlikte

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar