Bir de bizim tarafımızdan bak Avrupa

Dev bir hayal kırıklığı içindeyiz. Maalesef. Kırgınız, üzgünüz. Bizim gözümüzde ulaşılması gereken bir düzeydeydiniz. Ekonomi, insan hakları, sosyal politikalar ve saire ve saire. Yıllarca...

Dev bir hayal kırıklığı içindeyiz. Maalesef. Kırgınız, üzgünüz. Bizim gözümüzde ulaşılması gereken bir düzeydeydiniz. Ekonomi, insan hakları, sosyal politikalar ve saire ve saire. Yıllarca çabaladık durduk. Birçok şeyi de sineye çektik.

“Avrupa bitti, yıkıldı” diyenlerden değilim. Biliyorum ki siz 550 milyon kişi dış dünyayı pek de önemsemeden refah içinde yaşıyorsunuz. Bizim de eksikliklerimiz, sorunlarımız var. Ama diyebileceğim tek şey, “Hep biz mi suçluyuz?” arkadaş. 

50 yıldır bir medeniyet projesi olarak peşinize düştük. Sonuçta hep çıkmaz sokakla karşılaştık.

Ermeni teröristler diplomatlarımızı öldürdü, biz “Soykırımcı” olduk, suçlu çıktık. Terörle mücadele ettik “Barbar” olduk. Türkiye’de cinayet işleyenleri bile korudunuz. Ekonomi dediniz, kemerleri sıktık. Ama her seferinde Sarkozy’nin sinirli, Merkel’in asık suratıyla karşılaştık. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar