Bari tabutun içine gireydiniz

Daha ilginç ne yapabilirsiniz? Kendinizi o halde görüntüleyip yayın yapabileceğiniz. Size öneriler hazırladım, kendilerine üç beden bol gelen egoları içinde küçük beyinlerini taşımaya...

Daha ilginç ne yapabilirsiniz? Kendinizi o halde görüntüleyip yayın yapabileceğiniz. Size öneriler hazırladım, kendilerine üç beden bol gelen egoları içinde küçük beyinlerini taşımaya çalışanlar. 

Öncelikle kendi pisliğinizi yerken kendinizi görüntüleyebilirsiniz. Büyük ilgi çeker. Fenomen olmaya bir adım atarsınız. Kesin 20 bin takipçi garanti.

Sonra intihar ederken çekebilirsiniz kendinizi. Köprüden atlarken. Kesin 30 bin yeni takipçi garanti. (Gerçi tadını çıkartamazsınız ama adınız yürür.)

Mesela kendinizi dayak yerken çekebilirsiniz. Nasıl ağzınızın burnunuzun kırıldığını gösterebilirsiniz. Bu diğerleri kadar çarpıcı olmayabilir ama 5 bin civarında takipçi getirir.

Bir mevta ile birlikte mezarın içinde sarılmış olarak poz verebilirsiniz. Dışarıdaki görüntüleri bir arkadaşınız çeker. Siz alt plandan toprak atılırken görüntülersiniz. Sonra bunları birleştirirsiniz. Bunun da 100 bin yeni takipçi garantisi var.

Kendinizin sefil günlük rutininizi yansıtabilirsiniz. İşsiz güçsüz, ipsiz sapsız dolaştığınızı, nasıl aslında kendinizin bile nefret ettiği bir hayatı yaşadığınızı. Bu size takipçi kazandırmaz. Aksine kaybettirir.

Gelelim bu önerileri hazırlama nedenime: Absürt bir “Şıklık” var üstünde. Takım elbise giymiş. Eskiden bu tür giyinenlere “Süslü” lakabı takılırdı. İşte onlardan biri. Bir eliyle tabutun üstüne yaslanıyor. Şöyle bir profil bakış atıyor. Bir telefonun kamerasına poz veriyor. 

Daha sonra bir başkası, bir başkası daha. Bir “Abla” görünüyor kadrajda. Daha gelirken saçını düzeltiyor. Ya saçı dağınık çıkarsa? Tabutun önüne geliyor, o da poz veriyor. Yahu utanmasalar tabutun içine girip fotoğraf çektirecekler.

Harun Kolçak’ın cenazesi. Kim bilir tabutunun başında yaşananları görse ne derdi? Herhalde: “Beni sizin bu görmemişliğiniz, dikkat çekme telaşı ile yaptığınız insanlık dışı davranışlar öldürdü” derdi.

Bu olaydan sonra düşündüm. Toplumumuzun bir bölümü hep mi böyleydi? Böyleydi de biz neden fark etmiyorduk?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar