Anlayın artık Hande Hanım boşanmak istemiyor

Murat Başoğlu’nun sabah şekerlerinden rezalete uzanan çizgisini tüm milletçe takip ediyoruz.  Olay ilk patladığında büyük bir gazetenin yönetici olan bir arkadaşımla yemek yiyorduk. Bana yayınlanmaya uygun...

Murat Başoğlu’nun sabah şekerlerinden rezalete uzanan çizgisini tüm milletçe takip ediyoruz. 

Olay ilk patladığında büyük bir gazetenin yönetici olan bir arkadaşımla yemek yiyorduk. Bana yayınlanmaya uygun görülmeyen, yani bildiğin pornografik fotoğrafları gösterdi ve “Kendi öz yeğeni” dedi. Aklım almadığı için herhalde inanmadım. Hatta biraz da dalga geçtim. Sonra üşenmedi Burcu Başoğlu’nun internetten fotoğrafını gösterdi delil olarak. Gerçekten benziyordu. Ama yine konduramadım. İnsan inanmak istemeyince inanmıyormuş gerçekten.

Olay bildiğin rezillik. Ama işin bir başka boyutu daha var. O da Murat Başoğlu’nun eşi Hande hanımın durumu. Çünkü ortaya çıkan bilgilerden anlaşılıyor ki, deniz ortasında fotoğraflar çekildikten sonra aile meclisi toplanmış ve her şey ortaya dökülmüş. Yani Hande Hanım aslında ilk öğrenenlerden biri. Sonrasında yaptığı açıklama “Sevgiyle kucaklıyorum” türü bir şey. Belli ki abidik gubidik spritüal yaklaşımlardan biri. Her halde onlarla biraz meşgul.

Bu olayda hanımefendinin hiçbir suçu yok. Hatta bakmayın biz yazıp çiziyoruz, olayın tek mağduru o. Kameralar evinin içine kadar giriyor. Hiç de hak etmediği bir şey. Pardon, bir diğer mağdur da Burcu Başoğlu’nu severek evlenen eşi. 

Ama işin bir de diğer boyutu var. O da olay buralara kadar dallanıp budaklanmışken Murat Başoğlu ile Hande hanımın hala aynı evde kalmaları. Belli ki bu Murat Başoğlu’nun ilk vukuatı değil. Daha önceden boşanıp tekrar evlenmişler. Mal belli yani. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 671 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 581 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 465 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 340 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar