Alacak tahsilatı kursları

Her yeni teknolojik gelişme beraberinde yeni insan ilişkisi türlerini de getiriyor. Son numaramız, bankaların alacaklılarını arayıp borç hatırlatmaları yapması. Ama her zaman olduğu gibi kantarın topuzu öyle bir...

Her yeni teknolojik gelişme beraberinde yeni insan ilişkisi türlerini de getiriyor. Son numaramız, bankaların alacaklılarını arayıp borç hatırlatmaları yapması. Ama her zaman olduğu gibi kantarın topuzu öyle bir kaçıyor ki, yasal olan ve olmayan arasındaki sınır adeta ortadan kalkıyor.

Diyelim ki bir bankaya kredi kartı borcunuz var. Ödeyemiyorsunuz. Telefon gelmeye başlıyor. Günde üç defa. Sonraki gün 5 defa. Daha sonraki gün defalarca. Sizi yıldırana kadar.

Bankaların bilinen telefonları bitiyor, yerine tanınmadık cep telefonlarından aranmaya başlıyorsunuz. Konuşmalarından anlaşılıyor ki, arayanlar bankanın kendi elemanları değil. Bazı bankalar özel şirketlerle anlaşmışlar kendi adlarına aratıyorlar. Yani açıkçası sizin mali verilerinizi, hiç  alakası olmayan kişi veya şirketlere vermişler. Muhtemelen bu şirketler konuştukları kişi başına para alıyor olmalılar. Onların taktiği ise günün abuk subuk saatlerinde onlarca değişik telefon kullanarak borç hatırlatmak. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar