'Adil Öksüz Pensilvanya'dan hurma getirirdi'

Çok kızgındı. Hem de nasıl. Çok belli etmese de üzgün gibiydi yaşananlara.  Öyle 26 Aralık'ta değil, taa 2010 yılında uzaklaşmıştı onlardan. Yani şimdi eski FETÖ’cü...

Çok kızgındı. Hem de nasıl. Çok belli etmese de üzgün gibiydi yaşananlara. 

Öyle 26 Aralık'ta değil, taa 2010 yılında uzaklaşmıştı onlardan. Yani şimdi eski FETÖ’cü diyebileceğimiz durumdaydı. 

Aslında ben de şaşırdım. Çünkü hiç tahmin bile etmemiştim. Bir misafirlikte tanıştım. Sohbet sohbet derken konu tabii ki 15 Temmuz'a ve FETÖ’ye geldi. Birden "Ben de onlardandım" deyiverdi. Şaşırdığımı görünce devam etti: "2010 yılında koptum onlardan." 

Onların öğrenci evlerinde yaşamış uzun bir süre. Evlerdeki günlük yaşam yazıldığı gibi. Pek farklı bir şey anlatmadı o konuda. Ama kimi zaman evlere haber geldiğini, bilmem hangi kuruma adam alınacağını isteyenlerin başvurması gerektiğinin söylendiğini anlattı. "Biz bilirdik nereye kaç kişi işe başlayacağını" dedi. 

Neden ayrıldığını sordum. "Siyasete ve ticarete el attılar" dedi. "Büyüdüler. Kendilerini daha da büyük gördüler. Siyasetten bir şeyler yapılması gerektiğini söylemeye başladılar. Ticarette ise banka kurdular. Bazılarımız bu durumları eleştirdi. Eleştirdiğimiz için dışlandık. Uzaklaştık." 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar