Reza şımartılmış bir çocuktu

New York’da görülen dava ekonomik bir dava mı? Buna inanan var mı? Bu dava ekonomi jelatinine sarılmış bal gibi siyasi bir dava. Ekonomi üzerinden gidip siyasi sonuçlara ulaşmaya çalışıyorlar. Eğer siyasi bir...

New York’da görülen dava ekonomik bir dava mı? Buna inanan var mı? Bu dava ekonomi jelatinine sarılmış bal gibi siyasi bir dava.

Ekonomi üzerinden gidip siyasi sonuçlara ulaşmaya çalışıyorlar. Eğer siyasi bir sonuç istemeseler bu kadar tantana çıkartmazlardı. Tıpkı Amerika’nın daha önce “Cezalandırdığı” batı bankalarındaki gibi yaşanırdı süreç. Ceza kesilir, banka kabul ederse, ödenir biterdi. 

Bu süreçte de Amerika’nın en büyük kozunun aslında “Şımarık” bir çocuk olan Zarrab olduğu görülüyor. Çünkü o da her şımarık çocuk gibi gördüğünü almak istiyordu. Dikkat çekmek istiyordu. Maalesef bizim iklimimiz de buna imkân tanıdı. En ünlü ile evlenmek istedi, evlendi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 675 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 583 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 466 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 341 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar