Fetö'cülerin mağduriyet tezgahı

Sabah sabah gülsem mi, ağlasam mı bilemedim. FETÖ’cülere ait bir hesap Ahmet Şık’ın savunmasını yayınlamıştı. Ahmet üzerinden FETÖ soruşturmalarını sulandırmaya...

Sabah sabah gülsem mi, ağlasam mı bilemedim. FETÖ’cülere ait bir hesap Ahmet Şık’ın savunmasını yayınlamıştı. Ahmet üzerinden FETÖ soruşturmalarını sulandırmaya çalışıyorlardı.

Öncelikle Ahmet Şık’ın savunması haber niteliği taşır mı? Tabii ki taşır. Ama insaf yahu. Herkesi aptal mı sanıyorsunuz? Yargı ve polisin en etkin birimleri elinizdeyken adama yapmadığınızı bırakmadınız. Şimdiki durumda onu “Güya kendi uğradığınız haksızlıklara” malzeme yapmaya çalışıyorsunuz. Sanki bütün toplum hafızasını yitirmiş gibi davranıyorsunuz. 

İşte en baştan beri anlatılmaya çalışılan şey aslında buydu. Türkiye’de en sağcısından en solcusuna kadar FETÖ hakkında aynı şeyi düşünüyor. Mücadele edilmesi konusunda hemfikir. Ancak FETÖ soruşturmalarının kurumsal olarak Cumhuriyet Gazetesi gibi, kişisel olarak da Ahmet Şık gibi isimlere uzanması kafa karışıklığına neden oluyor. Kamuoyu bu durumu bir türlü kafasına oturtamıyor. 

Bizim aklımıza yatıramadığımız bir düşünceyi Batılıların anlayabilmesi ise hiç mümkün görünmüyor. Oralardan bakıldığında maalesef görünen tablo bu. Bir anlamda müzmin Türkiye düşmanlarına kendi elimizle cephane veriyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sahte iltica 09 Nisan 2018 | 671 Okunma Sadece bilet parası yetmez 03 Nisan 2018 | 581 Okunma Ülke batsın ki bana yer açılsın 02 Nisan 2018 | 465 Okunma Türkiye kadar taş düşsün başınıza 26 Mart 2018 | 340 Okunma Milliyet ikinci kez Hürriyet'i alıyor 23 Mart 2018 | 1.036 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar