Zik-zaklı galibiyet güzel ama sorunlu

Geçtiğimiz Rusya maçının aksine, oyuna hızlı/hırslı/hakim başladık. Evet, baskımız vardı... Evet, topa daha fazla sahiptik... Evet, tempomuz da hızlıydı ama; ne yazık ki, bütün bunları...

Geçtiğimiz Rusya maçının aksine, oyuna hızlı/hırslı/hakim başladık. Evet, baskımız vardı... Evet, topa daha fazla sahiptik... Evet, tempomuz da hızlıydı ama; ne yazık ki, bütün bunları üretime dönüştüremiyorduk. 

Geriye düşene kadar hep rakip sahada oynadık, ancak pozisyonumuz yoktu. Oysa İsveç, üzerimize sadece üç kere geldi, fakat çok tehlikeli geldi. Sonuncusunda golü buldu.

Güzel futbol, etkin ve sonuç alıcı olandır. Havanda su dövüyorsan, buna gereksiz enerji kaybetmek denir.

***

Biz rakip alandayken; kendi aramızda pas yapa yapa, taa kendi kalemizin dibine kadar gerilediğimiz anlar oldu. Oysa onlar üç topla ceza sahamız içindeydi. Hangisi doğru?

Gözünü budaktan sakınmadan adamların üstüne gidip, onlara hiç vuramad

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar