Yok olmadan “Şok” oldu

Beşiktaş, dört dakika içinde 2-0 geriye düştüğünde; “Böyle oynarsan, olacağı buydu” dedirtecek bir gaflet uykusu içinde değildi. Aksine, sağ ve sol kanadı sıraya ve seriye...

Beşiktaş, dört dakika içinde 2-0 geriye düştüğünde; “Böyle oynarsan, olacağı buydu” dedirtecek bir gaflet uykusu içinde değildi. Aksine, sağ ve sol kanadı sıraya ve seriye bağlamış bir düzende işletiyor; hatta arada ani yön değişiklikleri yaparak, Antalya’yı kademe zaafı içine düşürmeğe de çalışıyordu. Ortadan dalışları da fena değildi.

Kalesinde genç ve tecrübesiz Utku’nun bulunmasınaı rağmen; maçı seyreden hiç kimse, Beşiktaş’ın gol yiyeceği endişesini taşımıyordu. Öyle bir hava yoktu.

Beşiktaş kötü olduğu için değil, Antalya da iyi olduğu için gol patlaması yaşandı. Devrenin 3-1 bitmesinde, Utku’nun son golde açık hatası vardı. Diğerlerini belki kurtaran olabilir, ama her kaleci yiyebilirdi de... Esas sorun kalede değil, savunmada!

***

Taraftarın Oğ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar