Yenilenebilir enerji: Ufaklık Nagatomo

Galatasaray’ın oyuna 1-0’la girmesi, gönülsüz Malatya’yı daha baştan maçtan kopardı. Sarı-kırmızılılar, rakiplerinin ne durumda ve hangi duygular içinde olduğuna aldırmadan; içindeki...

Galatasaray’ın oyuna 1-0’la girmesi, gönülsüz Malatya’yı daha baştan maçtan kopardı. Sarı-kırmızılılar, rakiplerinin ne durumda ve hangi duygular içinde olduğuna aldırmadan; içindeki coşkusunu sahaya serdi. Gollerini de ikiledi.

Malatya’nın içinde herhangi bir isyan duygusu, karşı koyma dürtüsü ve direnme gücü kendini göstermeyince; G.Saray da mecburen tempo düşürdü.

Hani insan bazen, kapı gıcırtısına bile oynamak ister ya; taraftar da yaklaşan şampiyonluğun coşkusu ile kendini havaya sokacak bir oyun beklenitisi içindeydi. Ama ortadaki oyun, o coşkuyu forze edecek kıvamdan giderek uzaklaşıyordu.

Maç başlarken yüksek tempoluydu; ama ilk yarının bitimine doğru, deve kervanı hızına dönüştü.

***

Benden başka söyleyen olmadığı için, bu durumdan

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar