Yanlış teşhis.. Yanlış tercih..

Eğer VAR sistemi olmasaydı, dün gece atılan goller bal gibi geçerli sayılacaktı. Çünkü Cüneyt Çakır, hepsinde santrayı göstermişti. Demek ki neymiş... VAR iyi bir şeymiş! *** ...

Eğer VAR sistemi olmasaydı, dün gece atılan goller bal gibi geçerli sayılacaktı. Çünkü Cüneyt Çakır, hepsinde santrayı göstermişti. Demek ki neymiş... VAR iyi bir şeymiş!

***

Kasımpaşa topu Beşiktaş’a bırakmış gibi görünüyordu ama, oyunun ipleri kendisinin elindeydi. Atakları hem daha seri, hem daha tehlikeli ve hem de daha organizeydi. Neyi, nasıl, niçin yapması gerektiğinin ya da yaptığının bilincini taşıyordu. 

Birlikte açılıyor, birlikte kapanıyor; ne yapıyorlarsa birlikte yapıyorlardı.

Aslında yediği gollere bakıp, Beşiktaş’ın çok kötü oynadığını söylemek; o kadar da doğru ya da sağlıklı değil... Tek fark şu: Fena değillerdi ama, rakibi onlardan daha iyiydi.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar