Ya penaltılar olmasaydı?..

Fenerbahçe, Kadıköy’deki maçta daha 6’ıncı dakikada kazanılan erken penaltı sayesinde; en azından bir süre, stres yüklenmeden oynama avantajını yakaladı. Peki, Ozan Tufan’ın...

Fenerbahçe, Kadıköy’deki maçta daha 6’ıncı dakikada kazanılan erken penaltı sayesinde; en azından bir süre, stres yüklenmeden oynama avantajını yakaladı.

Peki, Ozan Tufan’ın düşürülüşü penaltı mıydı? Öylesine sert, kesin ve keskin düştü ki; durum gerçekten penaltı olmasa bile, insan bilinçaltıyla düdüğü çalma gereğini hisseder... Kuşku duyan olsa, itiraz edecek fırsatı yok. Zaten itiraz bile olmadı.

***

F.Bahçeli futbolcuların hakem kararlarına itirazları; yüksek ses tonu, öfkeli yüz mimikleri ile doluydu. Ozan Tufan’ın sert itirazdan boyun damarları şişti... Ama Ali Palabıyık, yediği fırçalara “Yarabbi şükür” dedi.

Evet, erkenden 1-0 önde olmak; başta bir rahatlık sağlamıştı. Ama Kasımpaşa’nın giderek

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar