Trabzonspor farka, Beşiktaş nereye?..

İlk yarının 2 gollü skoru, maçta hangi takımın daha hakim olduğunu net bir şekilde gösterse de; tam da gerçeği yansıttığı pek söylenemez. Beşiktaş’ın da diklendiği anlar...

İlk yarının 2 gollü skoru, maçta hangi takımın daha hakim olduğunu net bir şekilde gösterse de; tam da gerçeği yansıttığı pek söylenemez. Beşiktaş’ın da diklendiği anlar vardı.

Gerçi Beşiktaş; Caner’in etkili ve güzel ortasına vuruş yapamayan Oğuzhan’ın çabası dışında, etkili pozisyon üretemedi. Burak’ın da vuramadığı bir başka pozisyon vardı. Ama o kadar... Gene de, ilk yarıdaki 2-0’a rağmen; dengede geçen bir futboldan sözedebiliriz. Zaten Beşiktaş, yediği golleri Dorukhan ve Necip’le kendi kalesine attı. Mesele anlaşılıyor.

Yenilen gollerde bu tür hatalar olabilir ama; farkın ikiye çıkışında, Sosa’nın da becerisine şapka çıkarmak gerekir. Birini attırdı, öbürünü attı. Daha ne olsun?

***

Beşiktaş biraz savruk/dağınık/kontrolsüzdü. İler

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar