Trabzon’da neler oldu?

Türk futbolunu yıllardır kemiren iki kronik hastalığın, yeniden türeyiş sürecine girdik... Geçen hafta Malatya’da 5 yiyen ama bu hafta F.Bahçe’yi 2-1 yenen Trabzonspor’u, aniden süper ilan etmek... Diğeri de...

Türk futbolunu yıllardır kemiren iki kronik hastalığın, yeniden türeyiş sürecine girdik... Geçen hafta Malatya’da 5 yiyen ama bu hafta F.Bahçe’yi 2-1 yenen Trabzonspor’u, aniden süper ilan etmek... Diğeri de, F.Bahçe’yi düzeltebileceği kanısını uyandıran Koeman’ı, bir anda yerin dibine sokma eğilimi... İkisini de yapmayalım.

Evet, Trabzonspor tarihi bir farkı yakalama şansını eline geçirdi. Süper de oynadı ama; henüz süper takım olamadı. Bu işler çocuk oyuncağı değil.

Bir maçta 5 yiyip de, ertesi hafta kazanınca; ne yazık ki süper olunmuyor. Başarıda süreklilik, denge ve “Her zaman aynı kalmak” terbiyesi gerekiyor. Bunlar ne yazık ki, Trabzon’da henüz yok. Hatta, haftaya ne yapacağı belli değil.

Bu tür dengesizliklere eskiler “İfrat ve tefrit içinde olmak” tabirini kullanırdı. Bord

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar