Tempon yoksa sen de yoksun!

Futbolunda tempo yoksa; ne yaparsan yap (İstersen ağzınla kuş tut) faydası yok... Rakibi kontrol edeceğim diye, kontrollu oynamaya kalktığında; karşı savunmaya dinlenme fırsatları veriyorsun demektir. Baskı kuramıyor ve...

Futbolunda tempo yoksa; ne yaparsan yap (İstersen ağzınla kuş tut) faydası yok... Rakibi kontrol edeceğim diye, kontrollu oynamaya kalktığında; karşı savunmaya dinlenme fırsatları veriyorsun demektir. Baskı kuramıyor ve savunmasına panik duygusu yaşatamıyorsan; o kontrolu oyunun ancak rakibe yarar.

G.Saray, bir de Schalke’nin ileri uç presiyle karşılaşınca; tam 5 dakika boyunca kendi yarı sahasından top çıkaramadığı anlar oldu. Anlamı, yararı, işlerliği olmayan paslaşmayı ne yapayım?

Devre biterken kaleci Nübel’in göğsüne çarpıp tesadüfen kurtardığı pozisyon dışında, hayati bir tehlike yaratamayan G.Saray; buna karşılık kendi ceza alanında, Konoplyanka’nın oyuncağı haline dönüşüyordu. Adam ne fırsatlar buldu da heba etti. Gününde olsaydı, daha ilk yarıda sefilleri oynardık. Linnes çizgi üstünden top çıkardı.

Rodrigues savruktu... Derdiyok is

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar