Telaşlı oyuna karşı planın olmayınca!..

Bir Anadolu takımı, İstanbul’da galip durumdayken; maçlarda şu üç şey olur: BİR: Hakem ilk uygun fırsatta penaltı verir... İKİ: İkinci uygun fırsatta, rakibe kırmızı kart gösterir......

Bir Anadolu takımı, İstanbul’da galip durumdayken; maçlarda şu üç şey olur: BİR: Hakem ilk uygun fırsatta penaltı verir... İKİ: İkinci uygun fırsatta, rakibe kırmızı kart gösterir... ÜÇ: İstanbul takımı hala yenik durumdaysa, maçın uzatma dakikalarını kafasına göre uzatır. Üç dakikalık süre, bazen 5-6 dakika olur; yerine göre 7 dakikayı bile bulur.

Dün biraz farklı oldu... G.Saray erken gol yiyince, yukarıdaki üç maddeden ikisi, daha ilk yarıda yürürlüğe girdi. Hem penaltı noktası gösterildi, hem ilk devre için 4 dakika verildi, ama 5 dakika uzadı.

Diyeceksiniz ki: Penaltı, penaltı değil miydi? Kollar açıktı... Ama topun yönünü değiştirmeye hedeflenmemişti. Kolu topa değil, top koluna çarptı ama, verilmesi gerekirdi. Aksi olsaydı, kimseyi inandıramazdın.

Yani... Penaltı kararı k

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar