Tek yürek ol Türkiye!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ndeki son mücadelesini formalite maçı olarak oynayacak. Daha önce de böyle, gruptaki son maçın formaliteye dönmüş örneklerini çok gördük. Ama onlar, artık bizim...

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ndeki son mücadelesini formalite maçı olarak oynayacak. Daha önce de böyle, gruptaki son maçın formaliteye dönmüş örneklerini çok gördük. Ama onlar, artık bizim hiçbir iddiamızın kalmamasından kaynaklıydı.

Şimdi ise, gruptan çıkmamız o kadar garanti ki; son maçta yenilsek bile, değişen hiçbir şey olmayacak... Bu lezzeti ilk defa tadıyoruz.

Dahası da var... Namağlup unvanımız devam ediyor ve Porto ya da Leipzig’ten birisi, devler sahnesinden şutlanacak... Hatta Monaco, Avrupa Ligi’ne bile katılamayacak. İlk kuralar çekildiğinde, şu an için oluşan böyle bir tabloyu, rüyamda bile göremezdim.

***

Peki, bundan sonrası için ne olur?

Beşiktaş bu noktaya şansın/mucizenin/eğrisi doğrusuna denk gelmenin fırsatıyla ulaşmadı. İyi bir kadrosu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar