Tek gole, üç puan... Sıkıntılara şampuan

Beşiktaş gol atmak için gerekeni yaptı ama, G.Birliği de gol yememek için gerekeni yapınca; sıkıntı oluştu. G.Birliği kapanarak değil; Beşiktaş’ın rahat/kontrollü/etkili oynamasını...

Beşiktaş gol atmak için gerekeni yaptı ama, G.Birliği de gol yememek için gerekeni yapınca; sıkıntı oluştu. G.Birliği kapanarak değil; Beşiktaş’ın rahat/kontrollü/etkili oynamasını sonuçsuz bırakacak dirilikte oynadı.

Evet... Beşiktaş hem rahat, hem kontrollü, hem etkiliydi ama; son vuruş noktalarında ayaklarına kilit vurulunca ya da bariyer konulunca, isabet oranını kaybetti. G.Birliği, Kartal’ın hassas noktalarına ve adamlarına blokaj uyguluyordu. Olması gereken ve ama bir türlü olmayan gol, bu yüzden ulaşılmaz noktadaydı.

Tuhafınıza gelecek ama, G.Birliği’nin ilk devrede öne geçme şansı, Beşiktaş’tan daha fazla yüzdeye sahipti... Çünkü Fabri’nin serbest atıştaki o müthiş kurtarışı olmasa, siyah-beyazlılar devreye yenik girecekti. Evsahibinin bu kadar net fırsatı olmadı.

***

İkinci

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 132 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar