Tahterevallide sistem arayışı

Beşiktaş, dünya yörüngesinde sağa-sola savrulup duruyor. Çin-İspanya rotasında; Uzak Doğu’nun da uzağından, Avrupa’nın en batısına kadar, büyük bir beşik içinde sallanıyor. Bu iki...

Beşiktaş, dünya yörüngesinde sağa-sola savrulup duruyor. Çin-İspanya rotasında; Uzak Doğu’nun da uzağından, Avrupa’nın en batısına kadar, büyük bir beşik içinde sallanıyor. Bu iki hat dışında, başka yerlere git-geller de oldu. Beşiktaş, bu zik-zakların fizibilitesini nasıl çıkaracak? Vallahi takımın başı döndü.
İklim, sosyal yaşam ve futbol gelenekleri açısından devasa farklılıklar gösteren bölgelerde, (Hazırlık değil de) define avcılığı yapıyor olmasın. Çünkü mantığı yok!
***
Siyah-beyazlı takım, bu kez de Marbella’da hazırlanacak... Marbella’nın eski belediye başkanı Jesus Gil’di... Aynı zamanda Atletico Madrid’in de başkanıydı. Ancak belediyenin imkanlarını kulüp için seferber edince hapse atıldı. 1.5 yıl yatıp çıktığında, kahrından öldü.
(Dikkat edin... Parayı cebine atmadı, kulübün

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar