Şapkadan tavşan çıkarmanın zorluğu

Şampiyonluk iddiasının uzağında-yakınında olan herkes, gereken puanları alınca; liderin de alması, ekstra psikolojik baskıyla, iyice zora girmişti. Böylece olunca, G.Saray’ın ne yapması lazımdı?...

Şampiyonluk iddiasının uzağında-yakınında olan herkes, gereken puanları alınca; liderin de alması, ekstra psikolojik baskıyla, iyice zora girmişti. Böylece olunca, G.Saray’ın ne yapması lazımdı? Canını dişine takıp, daha bir inançla/hırsla/tempoyla oynaması gerekmiyor muydu?

Hayır... Sanki diğer takımların hepsi son maçlarını kaybetmiş de, G.Saray’a sanki güle-oynaya maç oynama fırsatı sunulmuş gibi bir havadaydılar... Hiç umursamadan oynadılar.

Devre bittiğinde; Selçuk’un şutu dışında hiçbir şut, gol ya da tehlikeli atak oluşumu yoktu. Bu ne garip çelişki?

Hani uğraşırsın/çabalarsın olmaz da, bunu bir şekilde anlarım. Ama ense yaparak oynamanın gerekçesini/mazeretini/maruzatını bulamadım. Böyle olmaz!

***

G.Birliği çok mu zorladı? Hayır, öyle bir şey yok... Sadece, Deniz’in

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar