Sakın şerefli yenilgi demeye kalkmayın!

Rusya garip bir rakip... Son Dünya Kupası’nın evsahibi olarak, hazırlık maçlarında şaşırtıcı ve kötü sonuçlar aldı. Ama kupa başlayınca, sergilediği ani ve uzun soluklu yüksek tempo; bu...

Rusya garip bir rakip... Son Dünya Kupası’nın evsahibi olarak, hazırlık maçlarında şaşırtıcı ve kötü sonuçlar aldı. Ama kupa başlayınca, sergilediği ani ve uzun soluklu yüksek tempo; bu kez doping uyguladığı tartışmalarını başlattı.

Rusya ile, işte bu kupanın hem öncesinde hem de sonrasında karşılaştık. İlkinde berabere kaldık, dün gece de neredeyse oyuna yenik başladık. Konuk ekip takım oyunundan güzel örnekler sunarken, biz biraz gelişi güzel sokuluyorduk. Yediğimiz gol, bu açık farkın inandırıcı belgesi oldu. Zaten devre bitmeden; neredeyse ikincisini de yiyorduk.

Bizim ise, ataklarımız olsa da; pozisyonumuz yoktu. Zayıf, sönük ve etkisizdik. Buna rağmen, (Devre bitimine doğru) Serdar Aziz’le sert ve güzel bir gol bulduk.

***

Benim kafamı karıştıran şu oldu... Serdar Aziz; Galatasaray’da li

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar