Sakatlıklar olsa da bahanesi olamaz!..

Ankaragücü’nün maça hızlı başlayıp, Beşiktaş kalesini zorladığında; belki çok önemli pozisyonlar olmadı. Ama Beşiktaş da sahasından çıkmakta sıkıntı...

Ankaragücü’nün maça hızlı başlayıp, Beşiktaş kalesini zorladığında; belki çok önemli pozisyonlar olmadı. Ama Beşiktaş da sahasından çıkmakta sıkıntı yaşadı. Demek ki, evsahibinin baskısı o kadar da sonuçsuz değilmiş... En azından bir işe yarıyordu.

Ama bu durum fazla uzun sürmedi. Beşiktaş, kısa sürede toparlandı ve maçın hakim unsuru olduğunu rakibine hatırlatmaya başladı. Ancak tam anlamıyla bir tehdit unsuru değildi. Biraz daha çabalaması gerekiyordu.

Elneny’nin Ankaragücü kalecisinin yüzüne kramponlarını geçirmesi, feci bir tehlikeli hareket olmasına karşın; sarı kart bile görmemesi şaşırtıcı değil mi? Bu kadar sorumsuzca ayak uzatılmaz... Korcan’ın yüzü haşat oldu. Ben olsam; “Pozisyon gereğiydi” demez, kırmızıyı çıkartırdım. Herkese ders olsun!

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar