Sahanın kurmay futbolcusu: Emre

Biliyorsunuz, futbola bazı yeni kurallar geldi... Acaba diyorum; ceza sahası içinde her düşen için penaltı kararı verilecek de, benim haberim mi yok? Maçın daha başlarında çalınan üç penaltıdan...

Biliyorsunuz, futbola bazı yeni kurallar geldi... Acaba diyorum; ceza sahası içinde her düşen için penaltı kararı verilecek de, benim haberim mi yok?

Maçın daha başlarında çalınan üç penaltıdan, ilkinin hangi gerekçeye dayandırıldığını vallahi anlamadım. Bence Kruse’ye faul yapılmadı, aslında o rakibine faul yaptı. İlk haftanın başka maçlarında da, böyle tuhaf penaltılara tanık olduk.

***

Aslında F.Bahçe’nin bir günahı yok. Penaltılar olmasa da atacaktı... Zaten ilk penaltı dışındakiler de, doğru bir karar görüntüsü verdi. Fakat durum daha 0-0’ken, tabelayı bir düdükle ve haksız şekilde değiştirirsen, maça adaletli yaklaşıldığını kimseye anlatamazsın.

Oysa konuşulması gereken; takımını bir maestro gibi yöneten Emre Belözoğlu’nun, olağanüst&u

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar