Rezalet ötesi skandal maç

Donk golünü attığında, 31. dakikaydı. G.Saray o ana kadar atak, tempolu ve topa sahip olma oranında büyük bir fark yapmış durumdaydı. Ama pozisyona giren hep F.Bahçe’ydi. Dört önemli pozisyon...

Donk golünü attığında, 31. dakikaydı. G.Saray o ana kadar atak, tempolu ve topa sahip olma oranında büyük bir fark yapmış durumdaydı. Ama pozisyona giren hep F.Bahçe’ydi. Dört önemli pozisyon buldular.

Sarı-kırmızılılar, gol öncesindeki yarım saatlik sürede; kaleci Harun’un zorlukla çıkardığı tek topla umutlandı. Ama onda da son vuran G.Saray’lı değil, gene bir F.Bahçeli’ydi.

Anlayacağınız; sarı kırmızılılar abluka altına aldıkları, ama bir türlü hayati pozisyon bulamadığı bir maç çıkarıyordu. Her gelişlerinde, iyi mevki kuran F.Bahçe savunmasını aşamıyorlardı. Vallahi, eğer biri gol atacaksa; buna F.Bahçe daha yakın diye düşünüyorduk. Donk bu kanaate muhalefet şerhi koydu.

***

G.Saray 1-0 öne geçtikten sonra, ataklarını organize etmede &ccedi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar