Özbekistan’la Fransa için hazırlık şaka mı?

Son iki maçtır yaptığımız hazırlık karşılaşmaları; Fransa ve İzlanda maçlarına bir hazırlık niteliğinden çok, sezon açılışı yapankulüplerin...

Son iki maçtır yaptığımız hazırlık karşılaşmaları; Fransa ve İzlanda maçlarına bir hazırlık niteliğinden çok, sezon açılışı yapankulüplerin futbolcularını tanıma/tanıtma/tanıştırma hamlelerine benziyor.

İki hazırlık maçının kadroları karman-çorman bir tercih şaşkınlığı havasında... Bu kadar birbirinden farklı isimlerle, Fransa ve İzlanda’ya karşı ortak bir proje/hedef/strateji üretilemez. Temel kadronuz olmayınca- temel felsefeniz de olmaz.

Şenol hocanın arayış hamlesini yadırgamıyoruz ama kendi futbolcusunun Türk olduğunu bilmediği itirafını da ondan duyduk. “Beraber oynasınlar da bir görelim” anlayışı ile oluşturulan değişmeli tercihler; Fransa’ya diş geçirecek bir kadro oluşturmasına izin vermez. 

Yunanistan ve Özbekistan maçlarında iyi sonuçlar alınmış olsa bile, “Bu iş tamamdır” demeye yetmiyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar