Önce uyudu, geç uyandı!..

Fenerbahçe kalesinde ilk golü görene kadar; rakip ceza alanında yoktu... Öyle olunca; atağı, şutu, pozisyonu da yoktu. Golü yiyince aklı başına geldi diyeceğim ama öyle olmadı. Aklı daha çok...

Fenerbahçe kalesinde ilk golü görene kadar; rakip ceza alanında yoktu... Öyle olunca; atağı, şutu, pozisyonu da yoktu. Golü yiyince aklı başına geldi diyeceğim ama öyle olmadı. Aklı daha çok başından gitti.

Savruk, koordine olmaktan uzak, bireysel becerilere bel bağlamış ataklarla; hem şaşkınlığını atmaya çalışıyor, hem de düştüğü çukurun içinden çıkmaya çabalıyordu. Ama gayretinin içine aklı, stratejiyi, önceden belirlenen B planını sokmadığı/sokamadığı için; pürtelaş ordusuna dönüştü.

Akhisar; ilk yarı içinde kaleye 3 şut çekti; ikisi gol oldu, üçüncüsü de gol olacakken, Kameni tarafından güç bela çelindi.

Durumun 2-0 olması, F.Bahçeli futbolcuların sinirlenmesine de yolaçtı. İyi bir şey yapmak isteseler de, yapamayacakları

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar