Namluyu şakağına dayama Cim-Bom!

Fazla değil, 5 yıl önceki Eskişehirspor’u hatırlayın... Neredeyse tüm kadrosu, ligdeki bütün takımların yakın ilgisinde ve takibindeydi. Futbolcuları kapış kapış gitti. Kulüp...

Fazla değil, 5 yıl önceki Eskişehirspor’u hatırlayın... Neredeyse tüm kadrosu, ligdeki bütün takımların yakın ilgisinde ve takibindeydi. Futbolcuları kapış kapış gitti.

Kulüp, elindekini-avucundaki sata sata; sonunda güçsüz-çapsız kaldı. Şimdi eyvahları oynuyor. O kadar futbolcu satıldı da, ne oldu? Sıfıra sıfır, gene elde var sıfır... Yani; onca satış ticari ama, akılcı mı? Değil!

Ligden düştü, daha da düşmemek için çırpınıyor. Zamanında Aydın Begiter başkan da, benzer bir tutum izlemişti. Hem kulübü hem kendini bitirdi.

***

Türk futbolunda “Satılamayacak futbolcu yoktur” anlayışı hakimdir. Kim söylemişse, neden söylemişse, ne zaman söylemişse halt tetmiş... Çünkü “Asla satılmaması gereken” futbolcular vardır.

Gomis gitti, G.S

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar