Mehmet Ekici, hataları dikici!

Fenerbahçe savunması, maça ürküterek başladı. İlk falso, Sadık’ın ağır kalması yüzünden; Sivas’ın tehlikeli bir atak başlatmasıyla oluştu. Sonrasında, aynı bölgede...

Fenerbahçe savunması, maça ürküterek başladı. İlk falso, Sadık’ın ağır kalması yüzünden; Sivas’ın tehlikeli bir atak başlatmasıyla oluştu. Sonrasında, aynı bölgede sık sık rakibe kaptırılan başka toplar oldu. Aynı Sadık’ın penıltaya neden olabilecek bir hareketi vardı ama, bereket hakem pas geçti. Harun da topu elinden kaçırdı. Yürek hoplattı!

Anlayacağınız, durum pek iyi değildi... Sivas eline uzatılan fırsatları, hovardaca ve anlamsız kullanarak heba etti. Topu alan, aklına estiği gibi ve kişisel hırslarıyla sokuldu. 

F.Bahçe ikinci ve üçüncü bölgede, telaşsız ve hakim gibi görünse de; pozisyon ve sonuç üretici değildi. Kendi gücüyle değil de, sanki rakibinin fırsat verdiği ölçüde oyalanıyormuş gibiydi... Çünkü adam gibi bir pozisyon oluşamıyordu.

Ceza alanını yan &cc

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar