Kolay attı.. Zor bitirdi!

Antalyaspor maça başladığında, hem savunmada hem ileri uçta; kendilerini yere atarak garip/anlamsız/komik bir uygulama içindeydi. Kimisi penaltı bekledi, kimisi kendini Ljajiç’in önüne attı; faul bekledi. Akıl...

Antalyaspor maça başladığında, hem savunmada hem ileri uçta; kendilerini yere atarak garip/anlamsız/komik bir uygulama içindeydi. Kimisi penaltı bekledi, kimisi kendini Ljajiç’in önüne attı; faul bekledi. Akıl futbol oynamakta olmayınca, erken goller yemek neredeyse şart oldu.

Bu noktada hata yapmayalım... Olanlara “Antalya işin tiyatrosundaydı, Beşiktaş çarçabuk iki farka öyle ulaştı” yorumu yapmak; doğru değil. Siyah-beyazlılar; rakip ya da şartlar ne olursa olsun, üç puana odaklanmıştı. O ara iyiydi.

***

Gerçi Beşiktaş’ın hataları olmadı değil. Defteri erken dürülen Antalya’nın, durduk yerde etkili olmasına izin verdikleri, düşkünlük anları da vardı. Ama oyunun kontrolü, gene Beşiktaş’ın elindeydi. İlk yarıda hükümran olan onlardı.

Vida&r

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 132 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar