Kendi küllerinden doğan F.Bahçe!..

Bir gün önce G.Saray’ın maç kaybından oluşan farkı kapatma fırsatı; F.Bahçe’nin en önemli odaklanma nedeniydi. Aynı Beşiktaş gibi, oyuna yüksek tempo/yüksek konsantrasyon/yüksek kazanma...

Bir gün önce G.Saray’ın maç kaybından oluşan farkı kapatma fırsatı; F.Bahçe’nin en önemli odaklanma nedeniydi. Aynı Beşiktaş gibi, oyuna yüksek tempo/yüksek konsantrasyon/yüksek kazanma hırsıyla girdiler. Kasımpaşa değil atak yapmak, pozisyon üretmek ya da direnmek; nefes alacak durumda bile değildi. F.Bahçe göz açtırmıyordu.

Aatıf ve İsmail’in, sarı-lacivertliler etkili hücuma başlamışken kritik noktalarda yaptığı üç pas hatası; Kasımpaşa’ya karşı atak ikramları sunmuştu ama; konuk takım o ana kadar başı döndüğü için, bu fırsatı kullanacak durumda değildi. Kasımpaşa sahada yok hükmündeydi.

O ana kadar sadece tek pozisyon üretebilen ve onda da Volkan’a takılan Kasımpaşa; devre biterken kazandığı serbest atışla beraberliği yakaladı. Doğrusu beklenmedik bir şeydi. Şok etkisi yarattı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar