Kalem-kağıt çıkarın... Trabzon tarih yazacak

Trabzonspor, 12. haftadaki Malatyaspor deplasmanına gelene kadar; pek parlak durumda değildi. 3 haftadır galip gelemiyordu. Daha önce de, üst üste gelen Alanya ve Göztepe yenilgileri ile sarsılmıştı. Malatyaspor karşısına...

Trabzonspor, 12. haftadaki Malatyaspor deplasmanına gelene kadar; pek parlak durumda değildi. 3 haftadır galip gelemiyordu. Daha önce de, üst üste gelen Alanya ve Göztepe yenilgileri ile sarsılmıştı. Malatyaspor karşısına çıktığında ise, tam anlamıyla kamyon çarpmışa döndü. Çünkü  5 farkla yenildi.

Eski Türk filmlerinde, kör olan başrol oyuncusunun; bir kaza sonrası yaşadığı şokun etkisinde kalarak, gözlerinin açıldığı anlar vardır ya... Trabzon da; aynı şekilde, Malatya kazasından sonra aniden gözleri açıldı. 

***

5-0’lık bozgundan sonra küllerinden doğan Trabzon, sadece kazanmakla kalmıyor, oynadığı futbolla da gönülleri fethediyordu. Epeyce uzun bir aradan sonra, puan cetvelinin ikinci sırasına nihayet otururken; şampiyonluğun da temel adayları arasına girmişti. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar