İlk yarıda etkili, 2. yarıda akıllı!

Partizan takımı ve taraftarı, ürkütücü özelliklere sahiptir. Ama maç başladığında, korktuğumuz gibi olmadı. Partizan hantal, etkisiz ve üzerimize zor geliyordu. Beşiktaş; rakibinin herhangi bir pres...

Partizan takımı ve taraftarı, ürkütücü özelliklere sahiptir. Ama maç başladığında, korktuğumuz gibi olmadı. Partizan hantal, etkisiz ve üzerimize zor geliyordu. Beşiktaş; rakibinin herhangi bir pres uygulamaması sayesinde de, rahat top çevirebiliyordu... Hatta o kadar ki; yakın geçmişinde, rakip sahada bu kadar yoğunlukta pas trafiği yaptığı başka bir maç yoktur bile diyebiliriz.

Fakat işin tuhafı, golü yiyen Beşiktaş oldu... Partizan’ın bizi zorladığı tek adamı olan Ricardro Lopez; skoru 1-0’a getirse de, hemen cevabını verdik.

Quaresma ile birlikte Togay, Partizan’ı bloke eden iki isimdi. Çok etkili oldular. Quaresma’nın gole asist olan ortası muhteşemdi... Ancak he var ki; Togay’ın her ikili mücadele de ve her hakem kararında dozu kaçan itirazları, başını derde sokmaya ramak getirdi. Ucuz sıyırdı. Neyse ki, sonra duruldu..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 171 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 132 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar