Hem tepeledi... Hem Pepe’ledi!

Maç öyle aman aman sert oynanmadı ama, daha ilk yarıda kafalar, kaşlar, şakaklar yarıldı... Futbolcuların kafası, mumyalar gibi sarıldı. Necip devre bitmeden oyundan çıkmak zorunda...

Maç öyle aman aman sert oynanmadı ama, daha ilk yarıda kafalar, kaşlar, şakaklar yarıldı... Futbolcuların kafası, mumyalar gibi sarıldı. Necip devre bitmeden oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Beşiktaş’ın maça başlayış stratejisi; ilk maçtaki 1-1’in avantajını gözardı etmeyen bir temkinlilikle bezeliydi. Önceleri “Durum 0-0 kaldıkça, tabela bize çalışır” avantajını kollar gibiydi. Çünkü ilk yarım saat geçtiğinde, iyi pozisyon ya da tehlikeli atak sayısı açısından, o ana kadar düşük üretimliydi. 

***

Partizan da işin kolayını seçmişti. “Biz hata yapmayalım, Beşiktaş’ın hatasını bekleyelim” modundaydı. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmadı. Armut piş ağzıma düş diye avanta  beklersen, işte böyle avucunu yalarsın.

Quaresma’n

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar