“Güzel maç” dediğin budur

Maç, gereksiz zaman çalmayı akıllarının ucuna bile getirmeyen iki tarafın istekli mücadelesiyle başladı. Bu yüzden; çok yüksek tempolu olamasa da, akışkanlığı kıvamında bir oyun...

Maç, gereksiz zaman çalmayı akıllarının ucuna bile getirmeyen iki tarafın istekli mücadelesiyle başladı. Bu yüzden; çok yüksek tempolu olamasa da, akışkanlığı kıvamında bir oyun görüntüsü ortaya çıktı.

Trabzonspor daha baştan delişmen, sokulgan ve hatta tehditkardı. Direkten döndüler. Yılmadılar, öne de geçtiler.

***

Her iki takım orta sahasının, transit geçişlere kolay vize vermesi sayesinde; karşılıklı sayıca bol ataklara tanık olduk. Beşiktaş’ın da önemli pozisyonları oldu ama, Trabzon her koşulda daha organize ve daha üretkendi. 

Ljajic önemli yetenekler sahip biri... Ancak liderlik kimliği yok. İyi şeyler yapması, lider olmasını sağlamıyor. Takımı çekip çevirmede, doğrudan sorumluluk sahibi olmayı hiç istemiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar