“Gençlik başımda duman” günleri!..

UEFA’nın kulüplerimiz üzerindeki baskısı, altyapıdaki gençlerimize özen ve önem gösterilmesini sağladı. Dört büyük kulübümüz de; tarihlerinde hiç görülmediği kadar...

UEFA’nın kulüplerimiz üzerindeki baskısı, altyapıdaki gençlerimize özen ve önem gösterilmesini sağladı. Dört büyük kulübümüz de; tarihlerinde hiç görülmediği kadar, genç jenerasyona ilgi göstermeye başladı.

Geçmişte göz boyamaya yönelik aldatıcı yaklaşım, artık yerini (Zorunlu da olsa) ciddi tercihler yapmaya zorladı. Bu sezon, altyapıdan A takımlarına rekor düzeyde yatay geçişler bekleniyor. Bu, Türk futbolu için büyük bir şans ve fırsat olabilir.

***

Sadece altyapıdan gelenler değil, başka kulüplerden de transfer edilen genç akım; bu sezonun temel transfer odağı oldu. F.Bahçe, gençleştirme operasyonunun başını çekiyor. 

Sarı-lacivertlilerin elinde neredeyse bir ordu var. 

Hangisini sayalım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar