Geç gelen akıl işe yaramadı!

Milli Takım ilk golü yediğinde, ortada şöyle bir garip durum vardı... O ana kadar, İzlanda’ya karşı topa sahip olma oranında 65’e 35 gibi büyük bir farkla öndeydik. Ama ne yazık ki; bu fark bizi rakip kale...

Milli Takım ilk golü yediğinde, ortada şöyle bir garip durum vardı... O ana kadar, İzlanda’ya karşı topa sahip olma oranında 65’e 35 gibi büyük bir farkla öndeydik. Ama ne yazık ki; bu fark bizi rakip kale önüne taşımada etkili/yardımcı/faydalı değildi. Kendi yarı sahamızda ve kendi aramızda, anlamsız ve amaçsız top çevirmelerle vakit geçiriyorduk. Top bizde ama, oynayan onllardı.

Orta ve uzun mesafeli pas ya da ortaların neredeyse tamamı, rakibe gidiyordu. Ya da onlar daha önce davranıp topa sahip oluyorlardı. Top kayıplarımız çok fazlaydı. Bu yüzden oyun kuramıyorduk. Uzun süre, kendi yarı sahamızdan çıkamaz olduk. Yediğimiz goller ikilendi.

***

Nerede Fransa karşısındaki oyunumuz, nerede İzlanda karşısındaki çaresizliğimiz... Erken gelen gollerle, büyük fark yemekten korkar hale geldik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar