Galip başladı farklı bitirdi!..

İki Ankaragücü savunmasının aynı anda müdahale etmek isterken, G.Saray’a kaptırdığı top; daha birinci dakika dolmadan Sinan Gümüş’le gol oldu. Maçta olması gereken hava/tempo/heyecan ve merak duygusu...

İki Ankaragücü savunmasının aynı anda müdahale etmek isterken, G.Saray’a kaptırdığı top; daha birinci dakika dolmadan Sinan Gümüş’le gol oldu. Maçta olması gereken hava/tempo/heyecan ve merak duygusu, o anda ibreyi düşürdü. Ama (Ne olduysa) aniden gerilimi yükseltti.

Arızalı adam Belhanda, (Ufak-tefek hırlaşmalarda bile) bildik tükürüklerini savurarak, teslim olmaya hazır Ankaragücü’nü direnişe mecbur etti. 

Düşünün... Topla oynama yüzdesi yüzde 75’e 25 düzeyindeydi ki; bu da Ankaragücü’nün oynamaya niyeti yoktu demek gibi bir şeydi. Onyekuru’dan gelen ikinci gol,  onların zoraki direnişini de tamamen sıfırladı.

***

Beşiktaş’in yeni stoperi Mirin, dünkü ilk maçında iyi çıkmıştı. G.Saray&rsqu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar