Futbolda Avrupa’nın “Hasta Adam”ı olduk

Şampiyonlar Ligi’nin en zor ve en önemli maçları sürekli olarak Cüneyt Çakır’a veriliyor. Bu organizasyonun yarı final maçlarını da o yönetti... Yetmedi, Dünya Kupası’nın yarı finaline...

Şampiyonlar Ligi’nin en zor ve en önemli maçları sürekli olarak Cüneyt Çakır’a veriliyor. Bu organizasyonun yarı final maçlarını da o yönetti... Yetmedi, Dünya Kupası’nın yarı finaline çıktı. UEFA ve FIFA nezdinde, “Dünyanın en klas, en elit hakemi” olan birinin; Türkiye Süper Ligi’nde en fazla tartışılan ve hatta en çok tepki gören hakemi olması, neyi ifade eder?

Aslında çok kötü hakem de, yabancılar mı farkında değil. Ya da çok iyi hakem olduğunu biz mi kabul edecek kıvamda değiliz?

***

Kimileri, “Türkiye Ligi’nde hakemler; yazılı ve görsel medya ile sosyal medyanın, kulüplerin, sporseverlerin baskısı altında... O yüzden sağlıklı kararlar veremiyorlar. Çelişiyorlar” diyor ki; doğruluk payı çok yüksek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar