Fenerbahçe uyanırsa... Başakşehir uyutursa!..

Bizler, bir çok lig mücadelesine; “Sezonun maçı, asrın maçı, yılın maçı” gibi ön yaftalar yapıştırmaya pek meraklıyızdır. Başakşehir-Fenerbahçe maçına da...

Bizler, bir çok lig mücadelesine; “Sezonun maçı, asrın maçı, yılın maçı” gibi ön yaftalar yapıştırmaya pek meraklıyızdır. Başakşehir-Fenerbahçe maçına da, benzer yakıştırmalar yapıldı. 

Lafın gelişi söylenenle, gerçeğin kendisi farklı olsa da; varsayılan hep çelişki konusudur. Kesin kazanacağı söylenenle, kesin kaybedeceği söylenen taraf; genelde aksi çıkmıştır.

Mesela; Başakşehir masada/tasada/kıvançta/her türlü şartta  güle-oynaya kazanır kıvamında görünse de... F.Bahçe, olmadık zamanda olmadık işler yapan deli-dolu tavrını hiçbir zaman bozmadı. Her türlü favorinin favorisini alır, saç-sakal düzenlemesi yapar. Ama ne zaman yapar, orası pek belli değil.

***

Başakşehir, son haftaları seriye bağlayan bir galibiyet s&

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar