F.Bahçe haline ve Harun’a şükretsin

Açık, net ve kesin gerçek... F.Bahçe ilk yarıyı 3-0 geride kapatmalıydı. Hatta kapatacaktı. Olası gollerin ikisini Harun, birini Mehmet Topal önledi. Devre sonuna kadar, kendi rakip ceza alanında ne yaptı derseniz;...

Açık, net ve kesin gerçek... F.Bahçe ilk yarıyı 3-0 geride kapatmalıydı. Hatta kapatacaktı. Olası gollerin ikisini Harun, birini Mehmet Topal önledi.

Devre sonuna kadar, kendi rakip ceza alanında ne yaptı derseniz; hiç sormayın. Çünkü neredeyse hiçbir şey yapamadı. Bir tek, Eljif Elmas’ın ara pasıyla başlayan ve İsla’nın ortasıyla devam eden güzel bir atağı var. O kadar!... Bunun dışında; ilaç niyetine, deva niyetine, Allah rızası için olsun, pozisyonu yoktu.

Top kayıpları, bir amatör takımda bile rastlanmayacak kadar çoktu. Bunlar daha topu tutmasını bilmiyor.

***

Benim anlamadığım şey şu... Medyanın, hakemlerin, federasyonun, yayın kuruluşunun, kısacası futbola dair ne kadar kişi ve kurum varsa herkesin arka çıktığı F.Bahçe; ligin en başından beri alt sıralardan kurtulamıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 171 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 132 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar