Farka rağmen Antalya iyiydi!

Feghouli’nin golü öncesi, topun nereye gideceği pek belli değildi. Doğukan’a çarpıp ağlara yönelirken, kaleciyi de kontrpiyede bırakmıştı.  İstemeden gole neden olan o Doğukan ki; maçın...

Feghouli’nin golü öncesi, topun nereye gideceği pek belli değildi. Doğukan’a çarpıp ağlara yönelirken, kaleciyi de kontrpiyede bırakmıştı. 

İstemeden gole neden olan o Doğukan ki; maçın başlarında G.Saray kalesi önünde öyle hareketler yapmıştı ki; o beceriler için vallahi Messi olmak gerekirdi. Messi niyetine Mersi dedik.

***

Golde biraz şans faktörü olsa da; maçın genel hakkı olarak, G.Saray şansla öne geçmedi. 1-0’ılık tabela, analarının ak sütü gibi helaldi. Çünkü Antalya’ya karşı yeterli vasıfta hakimiyet kurmuş, gerekli baskı fırsatları bulmuş ve ilk yarıda öne geçmeyi hakedecek bir performans sergilemişti. 

Bu noktada, Antalya kötüydü ya da zayıftı demek de epey haksızlık olur. Çünkü G.Saray’a kaf

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 170 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 131 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 103 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar