Etkili, istekli, canlı olsa bile zorlandı

Fenerbahçe, hiç vakit kaybetmeden; neler yapabileceğini göstermek adına, oyuna hızlı girdi. Maçın hemen başında, golü de buldu. Rastlantıyla, tesadüfle, eğrinin doğruya denk gelmesiyle değil;...

Fenerbahçe, hiç vakit kaybetmeden; neler yapabileceğini göstermek adına, oyuna hızlı girdi. Maçın hemen başında, golü de buldu.

Rastlantıyla, tesadüfle, eğrinin doğruya denk gelmesiyle değil; hızlı/hırslı/gayretli çabalarının çok çabuk ödüllenmiş haliyle öne geçti. Malatya, her gelenin kolaylıkla puan bulduğu stadda; geriye düşmeyi hiç hesaba katmamış olacak ki; yediği gol sonrası anlamsız bir şekilde gerildi. Bu yüzden ortalık bir ara karıştı.

Malatya yediği baskı yüzünden, F.Bahçe kalesine ilk kez 10. dakikada  anca sokulabildi. İlk tehlikeli atağını da 27. dakikada yapabildi. Sarı-lacivertliler, attıkları gol sonrasında; yüksek temposunun debisini biraz düşürdü.

***

Bu sezon rakiplerine baskı kurmayan, istese de bunu düne kadar beceremeyen F.Bah&c

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar