Erzurumspor, stadı G.Saray’a dar etti!

Maçın daha başında; Marcao çıktığı hava mücadelesinde, topa vuramayıp arkasına kaçırınca... Olanlar oldu. Muhammed hatayı affetmedi! Gerçi bu pozisyondan sonra, Erzurum sıkça aktı...

Maçın daha başında; Marcao çıktığı hava mücadelesinde, topa vuramayıp arkasına kaçırınca... Olanlar oldu. Muhammed hatayı affetmedi!

Gerçi bu pozisyondan sonra, Erzurum sıkça aktı ve başka fırsatlar da buldu. Kimileri; pas vereceği yerde şut atıp ya da şut atacağı yerde pas verince; yanlış tercihler farkın ikiye çıkmasını engelledi. 

Erzurum madem bu kadar (Üstelik G.Saray gibi bir rakibe karşı) etkili olabiliyorsa; küme düşme potasına kadar nasıl indi?

***

G.Saray ilk devrenin sonlarına doğru ilk kez canlanma/hedef belirleme/pozisyona girme becerileri sergilemeye başladı. Ondan önceki dakikalarda biraz savruk, biraz fazla özgüvenli ve motivasyon eksikliği içindeydi. Toparlanıyor derken, devre bitti.

Mitroglou, geçen hafta maçın son saniyelerinde attığı şok golle; hem kendini he

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 133 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar