Ersun Yanal da ilaç olamıyor!

Fenerbahçe; artık Cocu ve Koeman’ın taş devrindeki gibi, çağ eskisi dönemlerinde değil elbette... Ama Ersun Yanal döneminin olması gereken kıvraklığına da kavuşamadı henüz. Yeni hoca mucizesi...

Fenerbahçe; artık Cocu ve Koeman’ın taş devrindeki gibi, çağ eskisi dönemlerinde değil elbette... Ama Ersun Yanal döneminin olması gereken kıvraklığına da kavuşamadı henüz.

Yeni hoca mucizesi için vakit çok erken. Fakat gene de ışıltılarını, parıltılarını, işaretlerini farketmemiz gerekiyor. İçinde bulunduğumuz tünelden, çıkış ışığını göremedik.

İlk yarıya bakalım... Evet; Fenerbahçe rakibine göre daha fazla sokuldu, daha fazla atak yaptı, daha çok şut çekti. Ancak rakibinin kırılma/sökülme/dağılma sebebi olabilecek “O AN”lar konusunda, becerikli olduğunu söyleyemeyiz. İşini şansa bırakıyor.

Atakları ağır, akışkan değil yapışkan... Rakibin üzerine giderken, önceden planladığı bir projesi yok. “Haydi Allah rastgetire” diye gidiyorlar.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar