Emre tercihi, aceleci karar

Hareketli olmakla, hareketi organize etmek arasında ciddi bir fark var. G.Saray da maça istekli başladı, hızlandı, baskı kurdu ama; hareketli olmasının ödülünü ancak devre bitimine doğru alabildi. Onyekuru’nun Hagi...

Hareketli olmakla, hareketi organize etmek arasında ciddi bir fark var. G.Saray da maça istekli başladı, hızlandı, baskı kurdu ama; hareketli olmasının ödülünü ancak devre bitimine doğru alabildi. Onyekuru’nun Hagi stili aşırtması, görsel bir zenginlikti.

Emre Akbaba transferiyle gündemin ana maddesini oluşturan G.Saray, bu yeni itici güçle kendine gelmişti. Taraftarın da, bu yeni transferle keyifli olduğu açıkça anlaşılıyordu. Ama bu kadar aceleyle oynatılmasını yadırgadım. Aceleci bir karar.

Golün biraz geç gelmesi sıkıntı yaratmadı. Sahadakiler de tribündekiler de, 3 puandan emin görünüyordu. Bu yüzden telaş, panik, sıkıntı oluşmadı. Zaten olması gereken de oldu. Aşırtma gol güzeldi.

***

İlk yarıda, çift dalınarak ceza sahasında oluşan pozisyonda; G.Saray penaltı bekledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
test 31 Aralık 2019 | 172 Okunma Olmaya devlet cihanda, bir nebze tempo gibi!.. 31 Aralık 2019 | 134 Okunma Jailson’un füzesi imdada yetişti!.. 30 Aralık 2019 | 160 Okunma Zoru görünce hepsi şahlandı 29 Aralık 2019 | 104 Okunma Nadir’e kırmızı kart fiyaskosu! 28 Aralık 2019 | 165 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar